Ţeavă de oţel pentru schelă 1 1/2"

   Oţel OLT 37, zincat la cald, Ø 48,3 x 3,25 mm limită de alungire 235 Nm/mp. Se acceptă prinderea de cuplaje normale; pentru lungimi sub 6m se percepe o taxă suplimentară de +5%.Ţeavă de aluminiu pentru schelă 1 1/2"

   Aliaj AlMgSi F28 Ø 48,3 x 3,25mm. Lungimea de fabricaţie 6m şi 8m; pentru prinderea uşoară a cuplajelor normale (la construcţii uşoare); pentru lungimi sub 8m se percepe o taxă suplimentară de +5%.
Palet pentru ţeavă RUX

   Pot fi montaţi 2 paleţi pentru formarea unui pachet compact de depozitare şi transport. Mecanismul propriu de asigurare al paletului face inutilă folosirea benzilor metalice de prindere sau a sârmei.
   Pot fi folosite doar în pereche.
Cuplaj normal

   Construcţie robustă, cu nervuri, cu marcaj de încercare BB, conf. DIN 4420 şi EN 24. Din oŏel forjat, zincat la cald, pentru legături în unghi drept a ţevilor de schelă.
   Cu piuliţă cu deschiderea cheii: 19, 22, acceptat ca şi cuplaj individual pt. o încărcare de 9,1 kN sau ca şi cuplaj dublu pt. o încărcare de 15,2 kN.
   Momentul de strângere al piuliţei 50 Nm.
Cuplaj orientabil

   Construcţie robustă, cu nervuri, cu marcaj de încercare BB, conf. DIN 4420 şi EN 24. Din oţel forjat, zincat la cald, pentru legături în orice unghi a ţevilor de schelă.
   Cu piuliţă pentru cheie de 19, 22.
   Forţa de încărcare maxim acceptată: 5,2 kN
   Momentul de strângere al piuliţei 50 Nm.
Cuplaj longitudinal

   Construcţie robustă, cu nervuri, cu marcaj de încercare BB, conf.DIN 4420 şi EN 24. Din oţel forjat, zincat la cald, pentru legături de prelungire a ţevilor de schelă.
   Cu piuliţă pentru cheie de 19, 22.
   Forţa de încărcare maxim acceptată: 6,1 kN.
   Momentul de strângere al piuliţei 50 Nm.
  Cuplaj de trecere cu reducţie

   Preţuri şi termene de livrare la cerere.
Semicuplaj

   Construcţie robustă, cu nervuri, cu marcaj de încercare BB, conf.DIN 4420 şi EN 24. Din oţel forjat, zincat la cald, pentru suduri sau construcţii separate.
   Cu piuliţă pentru cheie de 19, 22.
   Acceptat ca şi cuplaj individual pt. o încărcătură de până la 9 kN.
   Momentul de strângere al piuliţei 50 Nm.
Piesă de legătură pentru ţeavă

   Din oţel forjat, zincat la cald, pentru ţeavă de schelă 1 1/2" folosită pentru realizarea legăturilor liniare ale ţevilor.
Cuplaj de tracţiune

   Din oţel forjat zincat la cald, cu semicuplaj sudat cu cârlig de tracţiune. Pentru suprafeţe întinse de perete. Este ideală pentru ancorarea schelei. Cu piuliţă cu deschiderea cheii de 19 şi 22.
Cuplaj de sprijin

   Din oţel forjat, zincat la cald, cu semicuplaj cu cornier din oţel sudat, pentru agăţarea ţevilor de schelă sau a lanţurilor din construcţiile metalice.
   Încărcarea maxim acceptată 9,0 kN.
   Montaj numai în pereche.
   Cu piuliţă pentru deschiderea cheii de 19 şi 22 mm.
Cuplaj cu tijă de prindere şi clips

   Din oţel forjat, zincat la cald, cu semicuplaj şi clips.
   Cu piuliţă pentru cheie de 19 şi 22 mm.
   Momentul de strângere al piuliţei 50 Nm.
Cuplaj de prindere a lemnului

   Din oţel forjat, zincat la cald, cu semicuplaj cu piuliţă pentru deschiderea cheii de 19 şi 22 mm, cu cornier metalic găurit pentru montajul lemnului.
   Momentul de strângere al piuliţei 50 Nm.
Cuplaj pentru scări

   Dă posibilitatea ca împreună cu podestele RUX să se monteze în lăţimi până la 4 m şi diverse înălţimi şi unghiuri de urcare.
   Reprezintă o interesantă alternativă pentru treptele din aluminiu.
Cuplaj paralel

   Din oţel forjat, zincat la cald. Serveşte ca sistem de prindere a diverselor sisteme de susţinere a schelelor sau de prindere a elementelor din ţeavă una cu alta din sistemele libere care se impun la construcţii ocazionale cu forţe de tracţiune în direcţii paralele, la dist. 180 mm.
Cuplaj cu şurub

   Din oţel forjat, zincat la cald, cu semicuplaj cu şurub sudat, M 14 x 50 mm.
   Cu piuliţă pentru deschiderea cheii de 19 şi 22 mm.
Brăţară de cuplaj

   Din oţel forjat, zincată la cald, găurită şi cu nit.
   Piesă de mijloc - găurită
   Piesă de mijloc - negăurită